kaikki kategoriat
EN
Infopuhelin:

0086 18858786298

yhtiön uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutta>yhtiön uutiset

CHM-SGT-mallin paperiarkkikone silikonipäällysteisten paperirullien leikkaamiseen

AIKA: 2022-01-07 HITS: 12

Tänään jaan kanssasi CHM Machineryn CHM-SGT1700 erittäin tarkan kaksoispyörivän veitsirainan leikkauskoneen. Tämä laite yhdistää edistyneen teknologian. Lisäksi vakauden, ei paperin nukkaa, vähentäminen tappiota, jne., se on leikkaus päällystetty paperi Suorituskyky on erittäin hyvä! Se voi myös täyttää yhden avoimen neljän tuotannon mallin, jolla on suuri nopeus, korkea tuottavuus ja korkea laatu!
Videolla räätälöimme asiakkaille MAXCESS-leikkausveitset, kävellään yhdessä tuotantopaikalle!

Päällystetty paperi on komposiittimateriaalia, joka pinnoittaa muovihiukkasia paperin pinnalle valukoneen kautta. Pääominaisuus on, että komposiittimateriaali voi olla öljynpitävä, vedenpitävä (suhteellisesti) ja se voidaan kuumasaumata. Yksikiiltoisen valkoisen voimapaperin neliöpaino on 30-60 grammaa, mikä täyttää elintarvikepakkausten vaatimukset ja soveltuu päällystetyn paperin pohjapaperin käyttöön. Etupuolelle (kiiltävälle puolelle) tulostetaan asiakkaan tuotemerkkitietoja ja takapuoli on pinnoitettu. Painatuksen ja pinnoituksen jälkeen sitä käytetään pääasiassa elintarvikepakkauksiin, elintarvikepaperipusseihin, elintarviketyynypaperiin, kuten hampurilaispaperiin, paistettuun taikinapaperipussiin, paistettuun ruokapaperipussiin, pehmustepaperiin jne.

CHM Machineryn kaksoisveitseinen leikkuukone myydään hyvin koti- ja ulkomailla. Se on suosittu painotalojen, paperi- ja paperiyhtiöiden ensisijainen valinta maailmassa. Se on voittanut asiakkaiden luottamuksen ja kiitosta erinomaisella suorituskyvyllään ja ammattitaitoisella palvelullaan! Haluatko ostaa mahdollisimman pian! Lisätietoja saat alueellisesta myyntipäällikköstämme.

Automaattinen pinoaminenMaxcess Position SystemSilikonilla päällystetyt paperiarkit
Automaattinen pinoaminenMaxcess Position System
Silikonilla päällystetyt paperiarkit